GO-Foto-logo-wit
160-2014 Oud groen
Kartonnen doos met stapel brochures

Gepubliceerd op

Woensdag 11 juni, dag 160: Binnenkort mag ik weer exposeren.

‘t Gaat om drie foto’s van 90×90 centimeter achter mooi glas in een sjieke (beter: chique) lijst. De hoofdkleur is groen en de platen zijn geschoten in een leegstaande lederwarenfabriek. De titel van het drieluik: ‘Oud Groen’.¬†Natuurlijk hoop ik dat de handel grif van de hand gaat. Mijn advies: koop ze alle drie. Het kost wat, maar dan heb je ook echt iets heel moois aan de muur (al zeg ik het zelf).

Omdat ik niet de hele maand juli -als een suppoost- naast de schitterende kunstwerken kan blijven zitten, is er ook promotiemateriaal met contactgegevens en zo. Vandaag kwam de hele lading binnen.

Vanaf 1 juli: Caf√© Het Bonte Paard, Laren! Komt dat zien, komt dat zien…

andere
verhalen